Verzending

Wat betaal ik aan verzendkosten?

De verzendkosten zijn voor Nederland, België en Luxemburg helemaal GRATIS*

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 1-3 werkdagen te leveren. Om te zorgen dat uw bestellingen netjes worden afgeleverd werkt Happyhop met de beste bezorgdiensten in Nederland, DPD of PostNL. Hierdoor is het ook mogelijk om uw bestelling te traceren zodat u precies kunt zien waar het pakketje zich bevindt vanaf het moment dat het ons magazijn verlaat.Wij kunnen helaas geen exact tijdstip garanderen waarop een pakket wordt afgeleverd. Zorg daarom altijd dat er op de bezorgdag iemand aanwezig is op het afleveradres.

Kan ik het afleveradres nog veranderen?

Nadat uw bestelling is geplaatst kunt u het afleveradres tot 13:00 uur aanpassen, hierna wordt de order verwerkt en verzonden. Stuur een e-mail naar info@happyhop.nl en vermeld duidelijk uw ordernummer en het oude en nieuwe afleveradres. Als u overdag niet thuis bent dan kunt u het pakketje misschien wel bij een familielid of op uw werk laten bezorgen!

Wat gebeurt er met de bezorging van mijn pakket als ik niet thuis ben?

De bezorgdiensten proberen uw bestelling meerdere keren bij u aan te bieden. Mocht er na 2 pogingen nog niemand zijn aangetroffen op het afleveradres dan zal de pakketdienst een briefje in uw bus achterlaten met daarop een telefoonnummer. Wanneer u de pakketdienst via dit telefoonnummer belt, dan kunt u met hen een afspraak maken om het pakket opnieuw te laten bezorgen op een tijdstip waarop u wel aanwezig bent. Bij PostNL kunt u het pakket tevens afhalen bij het voor u dichtstbijzijnde servicepunt van het bedrijf wat onze order vervoerd.

Is uw vraag nog niet beantwoord? Zend ons dan een e-mail met uw vraag en/of opmerking.

Laatst bekeken